Skip to content

Titta på amerikanska tv-serier

mars 2, 2009

Uppdatering: Många rapporterar att detta tyvärr inte fungarar längre, se kommentarerna. Själv har jag nyligen testat det på NBCs hemsida och där funkar det inte. Tråkigt men sant. Hittar jag ett nytt sätt att göra detta, så lovar jag att jag återkommer med det. Ha det fint tills dess och tack Internet för era kommentarer och rapporter om sidor som funkar/inte funkar.

Det är klart att man kan bli lite skraj nu när vi ska få den fina privatpolis-lagen, IPRED. Då kan det kännas skönt att veta att det finns sätt att titta på amerikanska tvserier utan att behöva ladda ner de via torrentfiler. Personligen så är jag inte så mycket för att ladda ner upphovsrättskyddat material, man vill ju vara laglydig även om upphovsrättslagarna är löjliga och borde upphävas. Jag äger ingen tv och är heller ingen storkonsument av tvserier, de enda två jag hittils följ i mitt liv är arkiv x och heroes. Jag tror att heroes sänds i Sverige av TV4, men enligt de som följt den där så ligger den långt efter de amerikanska tv sändningar. Vill man se de senaste avsnitten kan man i princip välja någon av följande metoder

Ladda ner avsnitten via the pirate bay och ett torrentpgrogram
Skaffa sig ett amerikanskt ip-nummer med hjälp av en vpn-server

Varför den ena metoden är att föredra
Bägge metoderna kan förstås vara tveksamma i laglig mening eller till och med olagliga, så tänk dig för, vill du vara absolut laglydig, konsultera först ett juridiskt ombud. Skillanden mellan metoderna är att den första kan ge dig problem i form av kraftiga böter och en tidningsannons där det står att du är dum, nu när vi gett underhållningsindustrin fria händer att agera både privatpolis och domstol. Den andra medoten kommer i alla fall inte ge dig några problem med privatpolisen.

De flesta amerikanska tv-bolag verkar ha kommit ganska mycket längre än de svenska och mycket material är tillgängligt via bolagens hemsidor. Innehållet är dock mycket begränsat för den som inte bor i USA, eller med andra ord för den vars dator inte har ip-nummer som ser ut komma från USA. Varför det är så kan jag inte förklara, jag är varken jusrist eller mediavetare, jag antar att det är samma anledning som att dvd-skivor eller tv-spel har regionskoder. Hur som helst på världsomspännande nätverk som internet så framstår denna begränsning som ganska dum, då den motverkar själva syftet med internet, att låta människor kommunicera fritt med andra människor oavsett vilka geografiska hinder som finns mellan dem.

Som tur är så finns det en räddning, jag har redan nämnt den och här kommer ett exempel på hur man gör för att titta på serien Heroes från nbcs webbplats.

Ett exempel: Så här gör man
Börja med att ladda ner och installera programmet Hotspot shield. På en mac installerar du det som vanligt, genom att kilcka på filen för att packa upp och sedan dra programmet till Program-mappen. (Kör du windows tror jag att filen som laddas ner är en exe-fil och du installerar programmet genom att klicka på den). En väldigt kortfattad beskrivning på engelska finns överst på denna sida.

Starta programmet och gå till sidan http://whatsmyip.org och kolla på ip-nummret överst på sidan, får du ditt vanliga svenska ip-nummer så är det något som inte fungerar.

Om allting fungerarde är så är det bara att besöka sidan http://www.nbc.com/Heroes.

Klicka på det avsnitt du vill se.

Det viktiga partytricket
Efter att avsnittet har laddad en stund så börjar videon att spelas upp, det är nu viktigt att du avslutar anslutningen via hotspot shield, detta för att uppkopplingen via vpn-servern inte är tillräckligt snabb för att du ska kunna se på strömmad video. Gör du inte det kommer du att uppleva att videon hackar. Använder du hotspot shield på en mac stänger du av uppkopplingen till vpn-servern genom att högerklicka på ikonen i statuslisten och väljer ‘Disconnect’, bilden under visar hur det ser ut (Jag gissar att det är lika lätt på en dator med windows som os, men jag har ingen så jag vet inte hur det ser ut).

Screenshot hotspot icon

Screenshot hotspot icon

Så här gör jag när jag ska se på Heroes: Låt den inledande laddningssidan med NBC-loggan ladda färdigt. Efter detta börjar en reklamsnutt attt spelas upp, nu kan man klicka på ”Disconnect”. Jag brukar låta den spela någon sekund innan jag kopplar ner.

Om du bara vill vara anonym
Så klart funkar hotspot shield fint om man bara är ute efter att dölja sitt riktiga ip, om man till exempel vill surfa annonymt. När programmet körs kommer all trafik från din dator att omdirigeras via vpn-servern. Det finns inget som hindrar att du använder programmet för att ladda ner via bittorrent, men som jag nämnt så är uppkopplingen till vpn-servern lite slö. Det fins också en begränsing på hur mycket man får ladda ner via hotspot shield, för närvarande är denna på 5GB per månad. Jag rekomenderer därför inte att man använder programmet för nedladdning. Det finns andra programm som är bättre lämpade för annonym fildelning, till exempel OneSwarm.

Windows-användare
Vissa användare har problem med Hotspot-shield på windows-system. Om du inte längre kan ansluta till internet när Hotspot-shield är igång så kan du behöva avinstallera en trasig Hotspotshield-komponent. Klicka på Nätverksikonen -> Egenskaper. Där står det: ”Den här anslutningne använder följande objekt”. Markera ”Hotspot Shield Server Helper Driver” och klicka på avinstallera. Nu ska det fungera.

För mer info om detta läs Nyggans kommentarer till detta inlägget.
Följande länkar kanske också kan vara till hjälp (obs. på engelska).
http://patricksoon.blogspot.com/2008/09/troubleshooting-hotspot-shield-all.html
http://patricksoon.blogspot.com/2008/10/hotspot-shield-error-installing-tap-vpn.html

Om du får problem
Om något är oklart eller svårt att förstå, fråga gärna eller kom med förbättringar genom att kommentera inlägget. På så vis kan vi tillsammans förbättra guiden.

Annonser
45 kommentarer leave one →
 1. mars 13, 2009 20:18

  Men hallå! När man stänger av Hotspot slutar videon att funka efter ett litet tag…. Hur lyckas du att inte få den att sluta?!

 2. leplaid permalink*
  mars 14, 2009 18:29

  Hej Charlie,
  Jag skrev nog lite oklart, du ska inte välja alternativet ‘Quit’, välj ‘Disconnect’, då borde det funka.

  Bilden ovan visar hur du gör detta genom att använda panelikonen om du kör progremmet på en mac, jag vet inte hur det ser ut på andra operativsystem, men det är också möjligt att ändra inställningarna genom en vanlig webbläsare. Se till att programmet körs och öppna i din vanliga webbbläsare sidan

  http://127.0.0.1:895/config/

  Du kan också testa utan att göra detta steget, men det funkar dåligt för mig då vpn-serverns anslutning är för slö, resultat är att videon visas hackigt.
  Det som är bra är att NBCs videospelare bara kollar efter ditt ip-nummer en gång då strömmen påbörjas, det är det som gör att vi kan koppla ner vpn-anslutningen efter denna koll är genomförd. Men stäng alltså inte av programmet.

  Jag ska uppdatera guiden, när jag får tid så att detta blir tydligare

 3. leplaid permalink*
  mars 17, 2009 01:08

  Guiden är nu uppdaterat med Charlies synpunkter.

 4. Nyggan permalink
  mars 24, 2009 14:06

  Hej!

  Jag laddade hem Hotspot Shield och installerade detta.
  Då la mitt internet av totalt…Fick Begränsad eller ingen anslutning!
  Krävs det några speciella trix för att få det att fungera?

  / Jonas

 5. leplaid permalink*
  mars 26, 2009 15:53

  Hej,
  Jag har inte behövt göra några speciella trick, varken på min mac eller min linux-maskin. När programmet körs kommer alla anslutningar till internet att omdirigeras via vpn-servern, så om programmet inte lyckas ansluta till vpn-servern så kommer din internet-anslutning att gå ner totalt (det är alltså inte bara webbläsaren som omdirigeras utan också msn, skype osv.)

  Att det inte fungerar kan bero på många saker, men det verkar som om anlsutningen till vpn-servern inte fungerar som den ska. Har du någon brandvägg som blockerar utgående trafik?

  Dokumentationen är faktiskt riktig dålig, men lite info finns här. Hittar man inte svaret där kan man ställa frågor här, men man måste skapa ett konte först. Om du lyckas lösa problemet skriv gärna här hur du gjorde så ska jag inkludera det i guiden.

 6. Nyggan permalink
  mars 27, 2009 09:53

  Hej igen…
  Här kommer lite uppdateringar vad jag har gjort hittils för att få det att fungera. Jag har tagit tips från sidorna:

  http://patricksoon.blogspot.com/2008/09/troubleshooting-hotspot-shield-all.html

  http://patricksoon.blogspot.com/2008/10/hotspot-shield-error-installing-tap-vpn.html

  Det var väldigt bra tips där men inget jag gjorde fungerade, dessa
  saker har gjort:

  x Installerat den senaste versionen av HSS, 1.13
  x Installerat med mitt Avira Antivirus av-aktiverat
  x Har använt OpenVPN, det ska tydligen hjälpa, men icke.
  x Har kollat med min brandvägg, tror att jag gjorde rätt där, har
  den inbyggda i windows. (kanske borde pröva någon annan?)

  Det kommer även tips på sidan att man uppdatera sin TAP VPN, den ska ligga i enhetshanteraren. Gick in där o valde att visa dolda filer, men jag har ingen sådan där TAP VPN.

  Sjävla problemet ligger ju i när installationen är igång av HSS, så kör datorn error ljud när det står ”installerar TAP VPN” o då lägger internet ner..men installationen fortsätter och blir klar!

 7. leplaid permalink*
  mars 27, 2009 10:34

  Hej,
  Tyvär är jag inte så bra på windows-system, jag förstår inte alla inställningar som man måste göra. Men testa att köra programmet med brandväggen avstängd (törs man det på windows?). Jag vet heller inte hur windows inbyggda brandvägg fungerar, men egentligen behöver du bara stänga av den funktionen som blockerar utgående trafik. Annars tycker jag att du kan ställa en fråga till utvecklarna av hotspot shield, se inlägget ovan för en länk.

  Om jag får tid ska jag prata med min bror i helgen, han är en van windows-användare som kanske kan förklara en del av tipsen i länkarna från ditt inlägg. Jag återkommer om jag får någon ordning på det (har inte själv någon windows-maskin).

  Hoppas du lyckas att få igång det!

 8. leplaid permalink*
  mars 27, 2009 10:45

  Hej, igen!
  Vad pinsamt, jag läste inte hela ditt inlägg. Precis som du skriver i slutet är det antagligen TAP VPN installationen som är fel. Så du behöver INTE testa att stänga av brandäggen. Det andra jag skev är i alla fall fortfarande relevant, speciellt att fråga utvecklarna
  http://webhelpdesk.com/cgi-bin/WebObjects/HostedHelpdesk.woa/wa?id=125r

 9. Nyggan permalink
  mars 27, 2009 13:04

  Okej! Ja, jag ska testa att installera en ny brandvägg!
  För jag förstår inte att enligt tipset testa att uppdatera TAP VPN, det stod att det gällde windows xp användare…och så har inte ens någon sådan!

  Jag har mailat support, til anchorfree. Får väl se om jag får något svar.
  Ska testa o kolla med webhelp desk.

  Tänkte på en annan sak, tror att det kanske hjälper att göra några inställningar på min router? jag har ju en personlig sida där jag kan tillåta olika program elle tjänster, och det finns också där en inställning som heter brandväggskontroll.
  Det är thomson gateway som jag har…

  Hoppas du kan snacka med brorsan din;)
  Börjar bli väldigt frustrerande, haha….

  Tack
  /Jonas

 10. leplaid permalink*
  mars 30, 2009 10:17

  Hej,
  Jag har tyärr inte kunnat få tag på min bror (är inte ens säker på att han kan hjälpa). JAg vet inte vilket operativsystem du har, men av kommentarerna till tipsen du länkade till så framgår det att HSS (HotSpot Shield) inte fungerar med 64 bitars vista.

  Jag tror att det är den där TAP VPN som strular, som jag har förstått det så är det själva VPN-programmet. Tror inte att du behöver pilla med vare sig branväggen eller routern. Se bara till att din dator tillåts göra anslutningar, något som brukar vara grundinställningen (i alla fall i routern) windows-brandväggen kan jag inte svara för.

  (Jag har inte använt en windows maskin på nästan tio år till annat än att läsa min epost eller surfa på nätet. Jag kommer ärligt talat inte ihåg hur man ställer in den, men om den har några inställningar, ställ in den så att den tillåter utgående trafik eller i alla fall varnar och låter dig godkänna om anslutningen ska tillåtas eller inte.)

  Det är bra att du har mailat supporten, för om du har ett vanligt windowssystem borde det rimligtvis vara många fler som har detta problem och i så fall så ligger det ju i deras att lösa detta. Många utvecklara är ju glada att få buggrapporter från sina användare så att mjukvaran kan utvecklas och bli bättre.

  Hoppas att de är seriösa och svarar på din fråga, annars kan du ju testa att fråga på sidan med tipsen, de är antagligen mer insatta i problemet än vad jag är. Men kom gärna tillbaka hit och skriv hur du lösta det, så kan vi få en bra guide på svenska också för windows-användare.

 11. Nyggan permalink
  mars 30, 2009 10:55

  Tja!

  Nu har jag fått det att fungera!:)

  Efter installationen av Hotspot Shield Version 1.12 från download.com, så avslutades som vanligt internet.

  Jag klickade då på nätverksikonen -> Egenskaper.

  Sen står det : ”Den här anslutningen använder följande objekt”
  Markerade då ”Hotspot Shield Sever Helper Driver” och klickade på avinstallera.

  Därefter så klicka jag igång HSS, klickade på connect, och vips så var man ansluten. Surfade in på hulu och kollade runt lite…
  Testade även att kolla på en video, den gick igång men efter en stund så stod det: ”kan inte visa reklamen, var god kolla dina inställningar”
  Blev lite nervös där men videon hoppade igång igen, fast det hackar ju en del…men läste här att man skulle ”disconnecta” HSS när videon var igång!

 12. leplaid permalink*
  mars 30, 2009 11:45

  🙂
  Vad roligt!
  Jag har inte testat annat än att se på Heroes från NBC, men där är det lugnt att välja dissconnect när videon väl kommit igång. Andra tjänster fungerar kanske på liknande sätt, hela grejen bygger på att din ip bara kontrolleras när videon börjar streamas.

 13. Nukke permalink
  mars 30, 2009 20:53

  Tjena får tacka för detta så här i IPRED-lags tider. Pröva även detta på abc för att se scrubs och det fungera även där.

 14. leplaid permalink*
  mars 31, 2009 18:42

  Hej,
  Trevligt att det funkar på fler kanaler!
  (Personligen tycker jag att det är rätt ok sätt att se på tv, jag har verkligen inget behov av samla dessa på hårddisk, tyvärr går man ju miste om textningen, men kan man leva med det så)

 15. jojo permalink
  april 3, 2009 22:49

  När ska jag disconnecta? Det verka som att jag gör de för tidigt hela tiden, för bilden fastnar o ger inget ljud.

 16. leplaid permalink*
  april 6, 2009 12:29

  Hej,
  Jag brukar ”dissconnecta” efter några sekunder då videon börjat ladda. För att ge ett konkret exempel, när jag ser på Heroes.

  Låt den inledande laddningsbilden med nbc-loggan ladda färdigt, efter en stund börjar en reklamsnutt, låt den spela några sekunder (ca 5), nu kan du ”disconnecta”.

  Lycka till!

 17. april 7, 2009 21:41

  Thanks for linking to my blog, leplaid.

  • leplaid permalink*
   april 8, 2009 15:31

   Cheers,
   If you want to know it’s a swedish blogg about freedom on the internet. The post is about using Hotspot Shield for watching american tv shows from Sweden. Some of my readers had problems using Hotspot Shield on the windows platform, your blog solves some of these problems, so really it is me who should thank you.

 18. Mathias permalink
  april 13, 2009 12:31

  tjenare, jag har lite problem att se serier jag har installerat Hotspot shield men när jag ska se på serierna så börjar inte de ladda.. skulle vara tacksam för lite hjälp 😛

  • leplaid permalink*
   april 15, 2009 13:52

   Hej Mathias,
   Ursäkta att jag inte svart tidigare, men jag har varit sjuk. I alla fall så vet jag inte vad det är som kan vara fel. FUngerar det att sufra som vanligt när du har Hotspot Shield igång? Har du testat så att du är ansluten till vpn-server, säger programmet att du är ansluten? Besök i så fall sidan http://whatsmyip.org och kolla så att du får ett amerikanskt ip-nummer. Har du testat att titta på videon utan att koppla från hotspot shield? Om allting ovanstående fungerar så vet jag faktiskt inte vad som kan vara fel. Från vilken sida är det du försöker att se videon? Kan det vara något problem med flash-spelaren?

 19. Mathias permalink
  april 16, 2009 17:51

  Upptäckte att det inte går att koppla ifrån på alla sider. jag får leva med att det går segt 😛 tack för hjälpen leplaid

  • leplaid permalink*
   april 16, 2009 18:40

   Hej Mathias,
   Det vor trevligt att veta vilka sidor det inte fungerar på, kan du berätta vilka det är så kan jag lägga in det i bloggen? För ett tag sedan testade jag själv på Hulu och det funkade inget vidare, men sidan var så seg så jag orkade aldrig utreda exakt vad det var som var fel, men det liknade det som du hade. Nyggan verkar ha lyckats kolla på saker från Hulu, men det framgår inte riktigt av kommentaren hurvida han/hon hade ”disconnectat” eller inte.

 20. Mathias permalink
  april 18, 2009 00:48

  Ibland laddar det bra och ibland inte. men varje gång jag har försökt att ”disconnecta” så slutar det ladda på hulu :(. Fox börjar inte ens ladda så vet inte riktigt vad felet ligger där. någon ide?

 21. Mathias permalink
  april 19, 2009 18:39

  Tjenare, jag kan ej få Fox.com att fungera. Någon som kan hjälpa mig med det? får det ej att börja ladda. cwtv.com, nbc.com, hulu.com och veoh.com fungerar. dock går det inte att ”disconnecta” ifrån hulu.com

 22. leplaid permalink*
  april 20, 2009 12:20

  Hej, jag har varit upptagen med lite andra saker på sista tiden, försöka rädda internet och så vidare. Jag kan tyvär inte hjälpa dig nu, men så fort jag får tid så kan vi göra en lista i guiden där vi listar vilka sidor som funkar och vilka som inte gör det, så ber vi folk hjälpa till med att fylla på den eller komma med lösningar. För övrigt har jag kollat lite mer på hulu.com men inte kommit till någon lösning, jag har precis samma problem som du. Det går att se, men inte om man ”disconnectar”. Lycka till!

 23. Mathias permalink
  april 25, 2009 17:27

  Hej igen, Nu behöver jag lite hjälp här för jag kan inte se på cwtv.com längre. fungerade bra förra veckan men nu när jag testade så står det bara ”opening” sen ”authorizing” och sen står det ”error”. Skulle vara bra ifall du vet något. tack på förhand

  Mvh Mathias

  • leplaid permalink*
   april 26, 2009 12:28

   Hej Mathias! Så fort jag får tid ska jag undersöka det. För tillfället har jag inte tillgång till en dator med Hotspot Shield, jag är på resande fot och skriver detta från på min netbook.

 24. Andreas permalink
  april 29, 2009 18:20

  Hej!

  Hur fungerat det med vpn och amerikanskt IP, då man har ett mobilt bredband. Tror telia att jag är i USA vilket gör att jag får betala för amerikansk trafik? Tacksam för svar!

  • leplaid permalink*
   april 30, 2009 01:51

   Hej Andreas, nej du kopplar upp dig mot telia som vanligt. När du väl är uppkopplad på nätet så kommer din trafik att skickas via telia via den amerikanska vpn-servern och sedan till till exempel NBC. Så här:

   dator -> telia -> vpn-server -> NBC

   och åt andra hållet skickas trafiken så här:

   dator <- telia <- vpn-server <- NBC

   lycka till!

 25. Kapten permalink
  april 29, 2009 20:44

  Hej! jag har användt hotspot ett tag och kunnat kollat på amerikanska tv kanalers utbud. Men förra veckan slutade detta fungera…. Har du också upptäckt detta? Har försökt med div olika program (VPN) men det står fortfarande t.ex. ”Only viewers in USA can watch this episode”… Väldigt irreterande! Tack på förhand =)

  • leplaid permalink*
   april 30, 2009 01:58

   Hej Kapten, jag kollade senast på NBC i söndags. Hade i och för sig lite skumma problem med en reklam-”frame” som krånglade, täckte hela fönstret och vägrade gå bort! Men det gick bra till sist, inga problem med ”Only viewers in USA …”.

   Pröva att uppdatera Hot Spot Shield programmet, såg att de släppt en ny verison för ett tag sedan.

   Annars kolla så att Hot Spot Shield verkligen är ansluten till vpn-servern, öppna sidan
   http://127.0.0.1:895/config/ i din webbläsare och kolla så att det står ”connected” ellerr något liknande. (Har inte rätt dator tillgänglig för att kolla exakt vad det ska stå)

 26. Andreas permalink
  april 30, 2009 09:09

  Tack för svaret och bloggen!

 27. Kapten permalink
  april 30, 2009 17:08

  Tack för det snabba svaret =)
  Prövade precis NBC, och det funkade utan problem…
  Tyvärr så är ABC inte funktionellt, utan det står only viewers in USA bla bla…
  Vore kul om du också kunde pröva detta…

  Med vänliga hälsningar Kapten

  • leplaid permalink*
   maj 1, 2009 22:29

   Hej, svarar som jag gjorde till Mathias. Jag vill gärna undersöka detta noggrannare, men för tillfället har jag inte så mycket fritid. Skolarbete, rädda världen osv. Så fort jag känner att jag får tid över så ska jag göra mer omfattande försök på lite fler kanaler. Under tiden är det jättebra att du skriver här vilka du testat och vilka som funkar eller inte funkar, tack för det. Om folk som läser detta fortsätter att rapportera in kanaler så kan jag sammanställa en lista och lägga till den i bloggen sedan 🙂

 28. Lilla Ida permalink
  maj 5, 2009 16:32

  Har tack vare era tips om Hotspot Shiled kunnat se favvo programmen på abc.com men nu fungerar det plötsligt inte längre, trots att hotspot är igång får jag nu meddelandet att programmen bara kan ses inom US 😦 Någon som vet varför?Har dom helt enkelt lyckats blocka Hotspot användare? Finns det nått bra alternativ…Man blir ju lite desperat nu när det precis är säsongsavslutning och allt…

  • leplaid permalink*
   maj 5, 2009 20:00

   Hej Lilla Ida, känns som mitt standard svar nu för tiden, men jag vet inte. Jag önskar att jag får lite mer tid att ägna mit åt detta snart. Men det här telekompaketet börjar bli en sådan himla soppa. Skit är det, politiker som lurar och bedrar, franska presidenter som är kåta, lobbyist avskum och en extrem orimlig infrastrukturminister med hantlangare.

   Det kan vara så att de blockerar Hot Spot Shield, de har antagligen vissa givan ip-nummer och det är lätt att blockera dessa.

   Testa igen om några dagar bara för att vara på den säkra sidan, lycka till!

 29. mike permalink
  maj 6, 2009 17:20

  Hulu med hotspot har fungerat alldeles utmärkt till idag… nu står det att de känner av att jag använder ett proxy program och antyder att jag inte bor i USA…. finns det en lösning till detta? får ju panik utan mina serier..

  MVH M

  • leplaid permalink*
   maj 6, 2009 21:53

   Hej, inte vad jag vet. Kolla om det fungerar på orginalkanalen, alltså testa hemsidan hos den kanal som sänder serien.

 30. Lukas permalink
  juni 26, 2009 00:04

  Jag vill bara berätta att det här funkar inte längre. När man trycker igång en serie så säger den att man surfar från en anonym proxy server.

  • leplaid permalink*
   juni 26, 2009 16:02

   Oj då, vad tråkigt. Det var ett tag sedan jag prövade, jag ser inte på tv-serier så ofta. Lyckas jag hitta ett nytt sätt som fungerar så kommer jag att uppdatera min blogg med det.

 31. Billy permalink
  juli 22, 2009 02:12

  hejhej jag tänkte fråga dig en sak jag vill kunna se film o serie på hulu eller bbc men hur ska jag få de att funka? jag har laddat hem hotspot och vad ska man göra sen? hur ändrar man då sitt ip till amerikanskt?

 32. Player permalink
  oktober 10, 2009 23:08

  det funkar inte för mig, när jag disconnectar så slutar videon att streama. det är mitt enda problem annars så funkar internet som den ska.

 33. pladen permalink*
  oktober 16, 2009 00:11

  Jag testade faktiskt för ca en vecka sedan på NBC, det funkar inte för mig heller. 😦
  Tråkigt, jag kanske borde uppdatera guiden lite…

  @Player, vilken sida testade du på?

Trackbacks

 1. Surfa anonymt med TOR-server « lePlaid
 2. Uppdaterat guiden om amerikanska tv-serier « lePlaid

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: