Skip to content

Också Christian Engstöm har varit på OneSwarms forum

mars 12, 2009

Igår var jag inne OneSwarms forum. Tydligen har också Christian Engström varit där och läst samma tråd. Inlägget som vi bägge fastnade för är varning från någon som utger sig för att jobba på antipiratbyrån, jag har ring till dem idag och det har Crhistian och många andra också och de påstår att de inte är de som ligger bakom inlägget.

Det är säkert sant, men poängen är att det skulle mycket väl kunna komma från antipiratbyrån. De metoder som beskrivs i inlägget är just de metoder som antipiratbyrån använder sig av, och som vi nu genom privatpolislagen också gett dem full frihet att använda utan några som helst garantier om rättsäkerhet.

I inlägget beskrivs hur de ska jaga vanliga ungdomar och barnfamiljer och om du låter ditt barn fildela så kommer antipiratbyrån att förstöra ditt barns liv för all framtid, det kanske inte är antipiratbyrån som skrivit just detta inlägg, men sanningen kvarstår de har nu sin fulla rätt att göra just detta och vi andra kan bara sitta hemma och hoppas på att de inte inte är vi som blir nästa offer för dessa giriga dinosaurier från forntiden.

För en mer utförlig beskrivning hänvisar jag till Christian Engströms blogg-inlägg.

Annonser
No comments yet

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: