Skip to content

Skit också!

maj 4, 2009

På senare tid har jag fått så många frågor om Piratpartiet och partiets politik. Släkt, vänner och kollegor alla frågar och det är inte bara dem, media och de etablerade partierna har också börjat fråga. Tyvärr kommer jag inte att besvara dessa frågor i det här inlägget. Det finns saker som är viktigare, men jag lovar att ge min syn på detta inom en snar framtid.

Nu till det viktiga, telekompaketet så klart! I morgon är det journalistseminarium på Näringsdepartementet. Det är mycket olyckligt att de valt att endast bjuda in yrkesverksamma journalister, jag anar att det är en medveten strategi för stänga ute de mest kritiska rösterna, som främst kommer från bloggare och inte journalister. Jag hoppas verkligen att de få av landets journalister som på riktigt förstår allvaret i detta tar sitt samhällsansvar och går den där presskonferensen. Ännu olyckligare vore om Torstensson och Hansson fick stå oemotsagda och bara de journalister som okritiskt förmedlar maktens ord vidare till folket gick på presskonferensen.

Från hemsidan

Seminariet webbutsänds på http://www.regeringen.se och mellan klockan 15:00 och 16:00 besvarar de samlade experterna allmänhetens ställda frågor till e-postadressen telekompaketet@enterprise.ministry.se

Alltså om du tycker dig tillhöra allmänheten kan du skriva frågor till Torstensson. We Rebuild EU-wikin har en egen sida där man kan hämta inspiration. Passa gärna på att lägga upp dina egna frågor också! Ett brev behöver inte vara så svårt, skriv enkelt, presentera dig och säg att du hört talas om telekompaketet och du känner dig orolig över det och att du nu har några frågor som du och dina bekanta gärna vill ha svar på.

Läs mer om telekompaketet hos Christoffer Kullenberg, Daniel Risberg och Jens O.

Annonser
No comments yet

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: